Jag har haft små funderingar på att skaffa en sån här enkel blogg för mina dagliga noteringar. Det blir väldigt tidsödande att hålla på som jag gör nu med en massa dokument och mallar hit och dit. Kanske jag skulle testa den här. Det tål att klura på?

Den här fotot är en detalj från konserthuset i Las Palmas (synd att man inte kan centrera texten!)

Och här en liten bit av ett Hunderwasserhaus i Wien

En husvägg i en by på Gran Canaria

Jag testar att ladda upp de här bilderna som jag hade med i söndagens fototriss. Och det gick ju smidigt!

Kommer jag att sakna all information om vilka som besökt min blogg, förmodligen. Det gäller att väga för och nackdelar. Kanske det är bättre att försöka satsa på att skriva intressantare saker heller än en massa krimskram och reklam. smiley Söta smilisar finns det minsann också.