En grå och kylig morgon är det och i allnakku står det att det är Lairikkus dag.

Idag är det fredagen den 13:de igen och maken som lider av paraskavedekatriafobi har deklarerat att han inte kommer att göra någonting denna ruskiga dag.

Igår var jag på Kupan i Hemse och jobbade på eftermiddagen. Det var ganska mycket folk som var där och handlade och det kom in många kassar med kläder. Förra gången var det inte så mycket, men nu börjar nog folk röja i sina skåp och garderober inför våren. Bra saker fick vi in och det var en ren fröjd att bara kunna plocka upp hela, rena och strukna kläder och kunna hänga upp dem på galgar, prismärka och så ut i butiken direkt. Vi ska ju försöka sälja så mycket som möjligt för att få in pengar till verksamheten. Först i andra hand packas i säckar som sänds till katastroflagret i Halmstad.

Nu ska vi från Fröjel eventuellt sluta att jobba på Kupan för två stycken vill inte vara med längre och då blir jag ensam kvar (vi är bara tre stycken). Slutar de andra två slutar alltså jag också, men jag hittar säkert något annat sätt att bidra till Röda Korsets verksamhet. Det finns en Kupa i Klintehamn också och även om de inte har någon försäljning där, så kanske de behöver hjälp med ett och annat.

Jag är fortfarande lite osäker på hur den här bloggen fungerar. Arkiveringen till exempel? För att få till ett månadsarkiv gör jag nog som Astrid, lägger inläggen i månadskategorier. Jag har chattat med supporten och arkivering sker bara i kategorierna. Inga inlägg samlas alltså upp månadsvis.

Ha en fin fredag!