Idag är det enligt allnakku Klambarhules dag och den dagen passar för min torsdagsreflektion. För det jag har hållit på med veckan som gått och planerar inför att göra den närmaste tiden är – att röja i alla mina klambarhul.

Alla prylar som står på vinden, i garderober och skrubbar är riktiga energitjuvar. Man känner ständigt dåligt samvete över att det står en massa saker till ingen nytta. Saker som bara tar plats och som i värsta fall far illa och blir förstörda. Nu har jag bestämt mig för att i vår ska jag röja undan en hel del av det som jag tror att vi inte kommer att få användning av.

Här är ett av mina klambarhul. Undrar om man får lämna gamla mattor, kuddar och madrasser gratis på återvinningen? De ska undersökas!

Fler som är med i Torsdagsreflektion hittar du hos Trebarnsmamman.