Idag är det vårdagjämningen och trots en väldigt kall morgon, vi hade -6 grader, så känns det i alla fall att våren närmar sig. Dagarna blir allt längre och just idag har solen tittat fram, även om den är ganska blek. Vårdagjämningen på “svenska” blir enligt allnakku Ladisjamninggi på gutamål. Ladingen är detsamma som våren.

Vi har just kommit hem efter att ha varit och klippt oss båda två. Det är fasligt vad håret kan växa snabbt. Åkes har jag putsat ett par gånger med rakapparaten, men nu hade det blivit för långt för att jag skulle våga mig på det och mitt eget “barr” ska vi bara inte tala om. Nu har jag beställt tid i nästa vecka för att göra några slingor. Det är för trist med det här gråa håret, som bara blir ljusare och ljusare.

När det nu är vårdagjämningen passar det ju bra att lägga ut ett vårkort till, som jag hittade i mailboxen i morse. Tack snälla Susanne för det!