Idag har en svag sol visat sig då och då, men mest har det varit mulet, temperaturen har legat på 4-5°. Enligt allnakku ska den här dagen ägnas Fammen u Faffen.

På förmiddagen tog jag en vända med dammsugaren och när vi ätit lunch tog jag stövlarna på och kameran i fickan och gav mig ut på en promenad. Jag gick genom Mulde Fritidsby´s hage och ner till stranden. När jag gick genom hagen fick jag se att de håller på att plantera ny skog på ett hygge.

Först stötte jag på ett par såna här backar med småplantor, som stod vid vägkanten.

Sen fick jag se det här planteringsröret som man borrar ner i marken och sedan släpper ner plantan igenom. Det röda grejen som ligger bredvid antar jag att man bär plantorna i.

Två små nysatta plantor. Visst är det otroligt att de kan klara sig på egen hand och växa och bli till stora träd. Nu får vi bara hoppas att de får var ifred för rabbis och harar.