Söndagmorgon och det är grått och ett par grader varmt bara, det lär ska bli snö senare idag smiley enligt allnakku är det idag Bräusdagen och dessutom är det ju fototriss på söndagarna. Dagens uppdrag lyder så här:

Nu är det en ny utmaning och det ni ska illustrera med era foton den här veckan är det tävlingsvinnaren Annika på Rubinara som valt. Hennes uppmaning till er är att ni i era trissar ska visa bilder på tema KRAFT. Vad hittar ni som symboliserar kraft? Här finns det tolkningsmöjligheter, så tänk till och Fototrissa av hjärtans lust! Ni har som vanligt på er ända fram till nästa söndag att delta, så ni behöver inte stressa fram några bilder.

Här kommer mina förslag på temat kraft.

Här har det gått åt mycket människokraft för att plocka all den här stenen på åkrarna och sedan göra så vackra stentunar av dem.

Med hjälp av lyftkraft går det snabbt och lätt att tömma glasigloosarna (så konstigt det ordet såg ut) vid Konsum.

Solen har verkligen en helt fantastisk lyskraft. Den här bilden tog jag en vacker augustidag 2007. En del har kanske sett den förut, men jag tycker att när ämnet är kraft passar den bra att använda en gång till.

Fler som är med i den här fotoutmaningen hittar du HÄR idag.