Nog fick vi snö alltid! Nu är det vitt ute igen, men det lär väl förhoppningsvis inte ligga kvar så länge, men ännu snöar/regnar det. I allnakku kan man läsa att det är Di Smas dag idag.

Det är väl inte just de här, Di Sma unda jordi, man tänker på i allnakku, men varför inte lite gotlandsmusik så här på morgonen. Videon är från 1985 och det är med andra ord en ung upplaga av bandet. Alla som såg Göran Ringbom i “Hemma hos mig” i TV4 ser nog att det gått några år.<!–
WriteFlash('’);
//–>

Till rubriken på det här inlägget. Igår fick jag i en kommentar från Villa Sciacca reda på att jag hade något att hämta. Glatt skyndade jag mig dit och fick se att jag förärats den här fina utmärkelsen, Tack snälla Pysen för den!

Vilka ska jag nu skicka den vidare till? Det är alltid svårt att välja någon/några bland alla fantatiska bloggare jag har kontakt med, men jag väljer några andra som kör One.com´s blogg och som också kämpar för att vi ska kunna få support och utvecklingsavdelningen hos dem att fixa till kommentarsfunktionen.

Astrid, Corina, Susanne/Photo och Kicki får det bli, är det någon annan som också kör One.com ? I så fall så är det bara att ta för sig!

23/3 Jag måste ju komplettera med att berätta att jag fått en så här fin utmärkelse från Lena-Birgitta också. Tack Lena-Birgitta!