smiley Efter gårdagens oväder så är dagens solsken verkligen välkommet. Kallt som attan har det varit inatt. Vi hade -8,5 i morse, men nu stiger temperaturen snabbt och just nu är det runt 0:an. Maken har varit ute och skottat snö, jag har tvättat håret och lite senare ska vi en vända på Klinte. Enligt allnakku är det ju Vaffeldagen, så jag får väl se till att få hem lite mix så att jag kan göra våfflor till eftermiddagskaffet.

Solen tar hårt på snön nu och jag hör hur den rasar av taken och det rinner och skvalar i stuprännorna. Nu får vi hoppas att det här var sista vändan med snö och kyla för i år. Fortsätter det vackra vädret får man väl ge sig ut och få lite D-vitamin. Man blir lite smått förvirrad över de här hälsodebatterna. Fett eller inte fett, GI-kost eller Kolhydratkost med lite fett, sol eller inte sol? Lite lagom av varje och inte extremt åt någotdera hållet, så tror jag vi mår bäst.

Jag har placerat min blogg i Fröjelbloggkartan.se!