smiley En riktigt härlig dag blev det idag. När jag tittade på termometern efter lunch, så hade vi 11°. Förutom påskstädningen, så har vi varit på kyrkogårdarna med påskliljorna som jag köpte häromdagen. En vända på Klinte för shopping blev det också. Jag köpte kalkonfilé till kvällen, hoppas nu att det inte är glas i den. Vad är det för idioter som håller på att totalt sabotera vår tilltro till livsmedelsindustrin. smiley

När vi kommit hem igen satt vi ute på terrassen och drack eftermiddagskaffe och sen tog jag en sväng med kameran här i trädgården och en vända på vägen också.

Det här är årets första tussilago. Åtminstone är det de första jag har sett, är det väl kanske bäst att tillägga.

Klicka på de små bilderna så får du se dem i större format.

De här vårtecknen arkiverar jag på min fotosida, Foto/EFIT/Vårtecken.