Solen skiner lite blekt idag också och vi har en 10-12° just nu. I allnakku kan man läsa att det är Gladränggis dag och det gäller nog att passa på att utnyttja gladränggi idag, för till kvällen ska det bli regn och sedan väntar en period med svalare och molnigare väder.

Idag är det ju Fototriss igen och dagens uppgift lyder:

Det är vår och därmed dags för ett tema som återkommer varje årstid här i Fototriss – ni ska dokumentera hur det ser ut hos er just nu. Det ska bli extra kul att se alla era bilder nu, för det ju verkligen skilja mycket i hur långt våren har kommit i vårt avlånga land. På vissa håll är det nästan sommar och på andra håll ligger snön fortfarande djup… Och ni trissdeltagare som bor i andra länder – har ni vår hos er?

Veckans tema
Temat som gäller fram till nästa söndag är SÅ HÄR SER DET DÄR JAG ÄR IDAG. Den här veckan får du alltså inte inte använda arkivbilder, utan nu är det endast nytagna foton som gäller. Så ta med kameran utomhus och fotografera!

Här kommer mina alldeles nytagna bilder och jag använder samma motiv som de förra gångerna.


Länk till mina bilder Så här ser det ut där jag är idag, del 2

Länk till mina bilder Så här ser det ut där jag är idag, del 1

Fler som är med i Veckans Fototriss hittar du här idag.